Hrvatska sa Adria Planet - usluge na češkom jeziku!

Kajaking - rijeka Zrmanja

Hrvatska, Sjeverna Dalmacija

Facebook Twitter Email

Izlet Kajaking - rijeka Zrmanja

Ako volite biti aktivni i na otvorenom, bilo da prvi put držite veslo u ruci ili ste kajakaš s određenim iskustvom, Kajaking Zrmanja izlet je pravi izbor za vas. Sastajemo se u Kaštel Žegarskom, malom selu na obali rijeke Zrmanje, samo sat vremena vožnje od Zadra ili sat i pol od Šibenika. Po dolasku, vodiči će vam pomoći s pripremom za izlet – dobit ćete vodootporne bačve za svoj piknik, ručnike, vodu, kremu za sunčanje, fotoaparat ili bilo koje druge osobne stvari koje želite imati sa sobom tijekom izleta. Kada budete spremni, dobit ćete prsluk, kacigu, veslo (neoprensko odijelo i kišnu jaknu u slučaju hladnijeg vremena) i za tren ćete izgledati kao profesionalni kajakaš. Vodič će vas odvesti do starta gdje će vam dati sigurnosne upute, pokazati vam kako upravljati brodom i izlet može početi! Na prvom dijelu rijeke, koji je mirniji i manje zahtjevan, moći ćete vježbati svoje veslačke vještine i kada već polako postanete gladni odvest ćemo vas do rijeke Krupe na pauzu za piknik i kupanje. Krupa je najveća pritoka rijeke Zrmanje, a naše mjesto za piknik se nalazi podno slapa od 8 metara u maloj tirkiznoj laguni idealnoj za kupanje i skakanje.
Nakon što utažite glad i napunite se energijom, nastavljamo s Kajaking Zrmanja izletom i tu počinje prava zabava. Veslat ćete kroz brzace i niz slapove, plivati i diviti se ljepoti prirode koja se ovdje pokazala u svoj svojoj snazi. Izlet završava u Muškovcima i nakon što se presvučete u suhu odjeću, možete kupiti sendvič ili pojesti obrok u lokalnom restoranu. Za sudjelovanje Vam nije potrebno veslačko iskustvo, a sudjelovati mogu i djeca od 6 godina, u pratnji roditelja. Na rijeci koristimo profesionalne kajake na napuhavanje za dvije osobe kojima se jednostavno upravlja.  Ne zaboravite ponijeti kupaći kostim, kratke hlače, majicu i sandale za vodu (ili tenisice) te ručnik i rezervnu obuću i odjeću, kremu za sunčanje, vodu i piknik po želji.

Program:
09:45 – dolazak na odredište – Kaštel Žegarski
09:50 – priprema i upute za izlet
10:00 – početak Kajaking Zrmanja izleta
12:00 – piknik pauza za ručak na velikom slapu rijeke Krupe
12:30 – nastavak izleta
15:00 – završetak izleta u Muškovcima
15:30 – odlazak

Min 2 – max 30 osoba po grupi; veće grupe na upit.
NAPOMENA: Ukoliko grupa ima manje od 2 prijavljene osobe, a klijent svejedno želi da se izlet održi, cijena izleta se povisuje do cijene minimalnog broja sudionika izleta. Minimalna dob: 6 godina ako je u pratnji roditelja ili odrasle osobe

Ponijeti od opreme: kratke hlače ili kupaći kostim i šešir, T-shirt i sandale (ili sportske cipele), ručnik, krema za sunčanje, voda i snack (opcija)
Oprema koju koristimo: Kajak na napuhavanje za dvije osobe. Lako se usvaja vještina veslanja potrebna za ovu aktivnost. Dobit ćete kacigu i prsluk, te u slučaju hladnijeg vremena neoprensko odijelo. Na raspolaganju su i vodonepropusne bačve za stvari kako se ne bi smočile.

Kayaking sezona traje otprilike od: 15. lipnja – 30. rujna

Cjenik i upit za izlet

Odaberite jedan od navedenih izleta i upišite datum.

loď Zadar
Polazak: Kaštel Žegarski GPS: 44.161981, 15.848717
Svaki dan
9:45
Odrasli: 40 € / 300 HRK
Djeca: 27 € / 200 HRK

Datum izleta

Napomena uz cjenik

U cijenu uključeno: vodič, potrebna oprema, osiguranje, parking za automobile, transfer od cilja na start
U cijenu nije uključeno: dolazni-odlazni prijevoz autobusom ili kombijem iz Zadarsko-Šibenske okolice, ručak ili piknik. Popust za djecu vrijedi za djecu od 6 do 12 godina u pratnji odrasle osobe

Hrvatska Turistička Zajednica

Copyright © 2005-2022 chorvatsko-levne s. r. o.
Odmor u Hrvatskoj