Hrvatska sa Adria Planet - usluge na češkom jeziku!

Izlet iz Splita do Plave Lagune, Hvara i Trogira

Hrvatska, Srednja Dalmacija

Facebook Twitter Email

Izlet Izlet iz Splita do Plave Lagune, Hvara i Trogira

Uronite u hrvatsku kulturu i otkrijte jedan od najpopularnijih otoka srednje Dalmacije. Hrvatsko sunce zapljuskuje otok Hvar s više od 2.500 sunčanih sati godišnje i čini ga savršenom ljetnom destinacijom.
Na ovoj cjelodnevnoj turi iz Splita istražit ćete najzanimljivije lokacije na obližnjim otocima. Iskoristite 2 sata slobodnog vremena u gradu Hvaru za otkrivanje svih njegovih poznatih znamenitosti. Od Hvara nastavljamo do prekrasnog otoka Šolte gdje ćemo se zaustaviti da probamo domaću kuhinju prije nego krenemo prema Plavoj laguni, raju za kupanje i ronjenje. Obilazak završavamo posjetom povijesnom gradu Trogiru za poslijepodnevno razgledavanje. Istražite veći dio srednje Dalmacije u jednodnevnoj turi gliserom. Spojite kulturu i povijest s opuštanjem i sunčanjem uz upijanje sunčevih zraka u azurnom moru Jadrana.

Plan puta:
08:30 Polazak s Rive u Splitu
09:30 Slobodno vrijeme u gradu Hvaru
12:00 Slobodno vrijeme za ručak na otoku Šolti
14:00 Kupanje i ronjenje u Plavoj laguni
15:30 Slobodno vrijeme za istraživanje starog grada Trogira
17:30 Dolazak u Split

Izdvajamo: Uživajte u najljepšim lokacijama na splitskim otocima u jednom danu, iskustvo u malim grupama: personaliziranija usluga, jadranski tropski raj - Plava laguna, plivajte u tirkiznim vodama i istražite živopisni morski život ronjenjem na dah, posjetite grad pod zaštitom UNESCO-a od Trogira

Cjenik i upit za izlet

Odaberite jedan od navedenih izleta i upišite datum.

loď Split
Svaki dan
8:30
Odrasli: 116 €

Datum izleta

Hrvatska Turistička Zajednica

Copyright © 2005-2024 chorvatsko-levne s. r. o.
Odmor u Hrvatskoj