Hrvatska sa Adria Planet - usluge na češkom jeziku!

Fun Park Mirnovec Biograd

Hrvatska, Sjeverna Dalmacija

Facebook Twitter Email

Izlet Fun Park Mirnovec Biograd

Fun Park Mirnovec Biograd je tematsko zabavni park koji svojom idealnom lokacijom u Biogradu na Moru pruža spektakularno iskustvo zabave za cijelu obitelj u srcu Jadranske obale.

Odaberite svoju pustolovinu u jednoj od tri tematske cjeline: Svemir, Gusarski grad ili Divlji zapad i proživite zabavu na dosad neviđen način u ovoj regiji. U sezoni 2019. dodajemo novu atrakciju, jednu od najpoznatijih u najvećim zabavnim parkovima u Europi. Naime, radi se o atrakciji Atlantis, o vagonu koji se liftom penje na visinu od 20 metara te se spušta velikom brzinom u vodu koja posljedično pošprica goste koji sjede u vagonu. Uz spomenutu, Fun Park Biograd u svojoj ponudi ima i više adrenalinskih atrakcija poput rollercoastera, ferris wheela, spinning coastera te brojnih obiteljskih i dječjih atrakcija.

Osim vožnji, zabavljat će vas mađioničari, žongleri, cirkusanti, stand-up komičari i slični performeri koje dovodimo iz raznih dijelova svijeta.

U našem parku ima za svakoga ponešto. Ako niste ljubitelj adrenalinskih vožnji onda opuštanje uz klasične igrice u našoj Games Hall igraonici može biti po vašem ukusu. Prava hit atrakcija Fun Parka Biograd je i  XD Dark Ride, avanturističko, virtualno interaktivno putovanje bespučima računalne simulacije.

Dođite u Fun Park Biograd gdje su pustolovine pune nezaboravnih trenutaka zabave, uzbuđenja i smijeha!

Hrvatska Turistička Zajednica

Copyright © 2005-2024 chorvatsko-levne s. r. o.
Odmor u Hrvatskoj