Hrvatska sa Adria Planet - usluge na češkom jeziku!

Dinopark, Funtana

Hrvatska, Istra

Facebook Twitter Email

Izlet Dinopark, Funtana

Dobrodošli u Dinopark Funtana!

Nedaleko od Poreča u prekrasnoj prirodi s impozantnom stjenovitom klisurom i raskošnim šumama, nalazi se zabavni park, koji se ističe svojom jedinstvenošću i neobičnim karakterom. U sjenovitom okruženju očekuju vas uzbudljive atrakcije, adrenalinske vožnje, pokretni dinosauri, spektakularne Show-programe „uživo“ i raznovrsni ugostiteljski objekti. 

Dinopark Funtana otvoren je 2009 godine, od tada je kontinuirano proširivan, kako bi omogućio mnogobrojne pustolovne aktivnosti za cjelodnevni obiteljski izlet.

Impresivan je naš unikatan „DINO DOME“, klimatizirana arena s 1000 sjedećih mjesta u kojoj se svakodnevno izvode zadivljujući show programi  i raznovrsne animacije za djecu. 

Puno zabave i uzbuđenja jamče vam avanturističke vožnje u „TORTUGA“ piratskom brodu, kao i na „DRAGON COASTER“ „TWISTER FLY“ „SAFARI BUS“ i „FLINTSTONE RIDE“ koji su prikladni za sve dobne skupine. 

Streličarstvo, poni ekspres, lov na čudovišta, trampolini, izložba reptila, jahanje dinosaura, mini zoo, kao i razna igrališta i aktivnosti obogaćuju ponudu.  

Ne kročite bez stahopoštovanja u prapovijesni svijet  „GONDWANA“ i „PANGEA“.

Nezaboravno iskustvo pružaju 80 vjernih replika prvobitnih divova, koji su milijunima godina dominirali zemljom, izražajno integrirani u tajanstveni krajolik. 

Autentični, ali uvijek iznenađujući, jer se poneke primjerke može „oživjeti“ pritiskom gumbića.

Naši eksponati ne samo da fasciniraju djecu, već u istoj mjeri oduševljavaju i mlade i stare svojom stvarnom i impozantnom vanjštinom.

Tematsko područje upotpunjuju „SKELETON VALLEY“ dolina kostura dinosaura, kao i zona „SEA MONSTERS“ gdje su izložene impresivne vrste izumrlih morskih stvorenja. 

Ugostiteljstvo: Opustite se  u „JUNGLE BAR“ ili „TUTTI FRUTTI“ u sjenovitoj šumi, dok djeca uživaju u atrakcijama, a da ih roditelji ne izgube iz vida. Unutar „DINO DOME“ nalaze se „MC DINOS“ restoran brze hrane, bistro „PIZZA CUT“, suvenirnica i zatvoreno dječje igralište. 

Na vanjskoj sunčanoj terasi možete uživati u delicijama s roštilja restorana „JURASSIC BBQ“ i raznim poslasticama u „BAMBUS CAFE“.

Obiteljski izlet u Dinopark je bajkovito iskustvo i avanturistički doživljaj!

Hrvatska Turistička Zajednica

Copyright © 2005-2024 chorvatsko-levne s. r. o.
Odmor u Hrvatskoj