Hrvatska sa Adria Planet - usluge na češkom jeziku!

Vrsi

Hrvatska, Sjeverna Dalmacija

Vrsi je slikoviti gradić, koji se nalazi u sjevernoj Dalmaciji, u blizini grada Nina (6 km), centar je nekoliko stotina metara od mora. Vrsi je mirna destinacija s vrlo toplim i kristalno čistim morem. To je idealno za svakoga tko želi provesti odmor u središtu netaknute prirode i lijepim plažama bez gužve.
Vrsi leži na čvrstom poluotoku, koji je tako obiluje uvalama postrojilo s lijepim plažama. Zbog zaštićenog položaja u jednoj od uvala je rezultiralo lokalnoj toplom moru, što je nekoliko stupnjeva Celzija toplija od mora u naseljima u blizini.
Vrsi sama je podijeljen u nekoliko dijelova, dva glavna dijela - Zukve i Mulo se nalaze u neposrednoj blizini stare jezgre na brežuljku uz more. Zukve se nalazi na istočnoj strani. Tu su i dvije plaže, jedna je pješčana s postupnim ulazak u more, a drugi je od sitnog šljunka. Mulo se nalazi na sjevernoj strani uvale, naći ćete plaži kamenčićima, koje su postupno ulazak u more.
Zapadno od mjesta Vrsi proteže oko 2 km duge borove šume, što tražiti prvenstveno nudiste i ljubitelje samoće. Ulazak u more ovdje je stjenovita, ali se nakon nekoliko metara već početkom pjeskovitom dnu s kristalno čistom vodom.
Oko grada postoje i druge manje stjenovite uvale idealne za kupanje, od kojih veličanstven pogled na Velebit. Oko 20 km od Vrsi je grad Zadar u kojem možete dostaviti i javni gradski prijevoz. Ostala mjesta vrijedi posjetiti je poznato turističko mjesto Zaton nalazi oko 9 km.

Vrijeme

vrijeme
7 °C
Trenutno
  • Pritisak: 1023 hPa
  • Vlažnost: 45 %
  • Vjetar: 7 m/s
  • UV index: 1
počasí
Pon
8 °C
1 °C
počasí
Uto
9 °C
3 °C
počasí
Sri
9 °C
4 °C
počasí
Čet
10 °C
5 °C
počasí
Pet
9 °C
4 °C

Smještaj Vrsi

Apartmani Vrsi

Cijena od 0 €

Hrvatska Turistička Zajednica

Copyright © 2005-2023 chorvatsko-levne s. r. o.
Odmor u Hrvatskoj