Hrvatska sa Adria Planet - usluge na češkom jeziku!

Šparadići

Hrvatska, Sjeverna Dalmacija

Šparadići je naselje koje je smješteno između obližnjih gradova Šibenika i Primoštena u blizini Grebaštice a je popularna destinacija za sve one koji traže romantiku i tišini u brojne osamljene uvale i predivne plaže. Nalazi se oko kilometar uz kristalno čisto tirkizno more u podnožju brda Jelinjak. Zahvaljujući pinijskog vegetaciji koja okružuje cijeli grad i postrojilo lokalne plaže, u najtoplijim danima može se uvijek nači lijepo osvježenje u hladu. Izvrsna lokacija je u blizini nacionalnih parkova - 30 km od povijesnog grada Šibenika je Nacionalni park Krka, koji je poznat po svojim prekrasnim slapovima i NP Kornati. Šparadići nudi miran odmor za ljetni turizam i pogodna je za obitelji s djecom.

Vrijeme

vrijeme
4 °C
Trenutno
  • Pritisak: 1022 hPa
  • Vlažnost: 56 %
  • Vjetar: 6 m/s
  • UV index: 0
počasí
Pon
8 °C
1 °C
počasí
Uto
9 °C
3 °C
počasí
Sri
9 °C
4 °C
počasí
Čet
10 °C
5 °C
počasí
Pet
9 °C
4 °C

Kupanje i plaže Šparadići

Prekrasne prirodne plaže je glavna atrakcija u naselju. Neki apartmani imaji umjetni beton ploče. Stanovnici grada Šibenika vole kristalno čisto more i romantične uvale. Borovina dava hlad i osvježenje.

Sportska ponuda

Šparadići ima školu ronjenja. Ostale sportske, kulturne i zabavne manifestacije nude se u obližnjem Primoštenu ili Vodica.

Kulturna događanja i noćni život

Na prijelazu iz lipnja i srpnja, preporučujemo posjetit Međunarodni dječji festival u Šibeniku - petnaest minuta vožnje automobilom. U ovom festivalu je cijeli grad pun uličnih umjetnika i jedna velika velika scena, posebno za djecu.

U drugoj polovici kolovoza održavaju večeri pune tradicionalnih glazbenih predstava, koje zadržavaju tradiciju pjevanja pjesmima iz šibenskog kraja.

Ovdje, u Primoštenu ili Vodicama također možete posjetiti jedan od najpoznatijih diskoteka.

Smještaj Šparadići

Apartmani Šparadiči

Cijena od 0 €

Hrvatska Turistička Zajednica

Copyright © 2005-2023 chorvatsko-levne s. r. o.
Odmor u Hrvatskoj