Hrvatska sa Adria Planet - usluge na češkom jeziku!

Villa Lukić categorycategorycategorycategory

Slano | 50 m od plaže

Smještaj Villa Lukić

Ovi novouređeni i udobno opremljeni apartmani vila Lukić se nalaze u blizini hotela Osmine u mirnom predjelu sa prekrasnim pogledom na more, oko 10 min. hoda od centra grada Slano. Parking je smješten u dvorištu te je gostima u vrtu na raspolaganju roštilj i stol s prekrasnim pogledom na more. Apartmani vila Lukić će zadovoljiti i one zahtjevnije klijente. Kučni ljubimci su dobro došli.
Pristup na plažu vodi po stepicama i plaža je šljučana.
Slano je naselje i lučica smještena u istoimenoj uvali oko 30 km sjeverozapadno od Dubrovnika. U prošlosti, Slano je bilo popularno ljetovalište, ali je tijekom ratnih godina 1991 - 1992 pretrpjelo velike materijalne štete. Hotel Admiral koji se nalazi odmah na glavnoj plaži u centru naselja, bio je potpuno spaljen a sada je na istom mjestu izgrađen novi hotel Grand Hotel Admiral sa 4 zvjezdice. Slano je u 14 st. bilo sastavu Dubrovačke Republike i sjedište guvernera Dubrovačkog, a njegova rezidencija bila je u 19. stoljeća obnovljena. U Slanom su svoje ljetnikovce imale i bosanske plemićke obitelji Ohmučeviću te su sagradili i nekoliko crkava. Plodno područje osigurava opstanak lokalnog stanovništva (voće, vino, masline, duhan, ribolov, skupljanje ljekovitog bilja).

Opremljenost i dostupnost

TV/SAT Klima Roštilj Parking Kućni ljubimci Plaža (50 m) Centar (1 km) Trgovina (500 m) Vez za brod (30 km) Aerodrom (45 km) Autobus (1,5 km)

Smještajne jedinice

U vili Lukić ima 5 smještajnih jedinica. 1. kat: studio za 2-3 os. br. 1 - bračni krevet i pomoćni ležaj, kupatilo sa tuš kabinom i WC, 2 balkona s pogledom na more, čajna kuhinja jednostavna (bez sudopera), klima uređaj. Studio za 2-3 os. br. 2 - bračni krevet i pomoćni ležaj, kupatilo sa tuš kabinom i WC, balkon s pogledom na more, čajna kuhinja (bez sudopera), klima uređaj. Apartman za 3-4 osobe br. 3 - spavaća soba s braćnim krevetom i krevetom, dnevni boravak s kuhinjom i krevetom, kupaonica s toaletom, balkon s bočnim pogledom na more, SAT/TV, klima uređaj. 2. kat: apartman za 2-5 osoba br. 4 - sastoji se od spavaće sobe sa bračnim krevetom, dnevni boravak sa kaučem na razvlaćenje za 2 osobe i fotelja na razvlačenje za 1 os., TV / SAT, balkon i pogled na more, kuhinja s drugim balkonom, kupaona sa tušem i WC-om, klima uređaj. Apartman za 3-4 osobe br. 5 - spavaća soba s bračnim krevetom i krevetom, dnevna soba s krevetom, TV / SAT, klima uređaj, 2 balkona s pogledom na more, kupaonica s WC-om i tušem.
Villa Lukić
Villa Lukić
Villa Lukić
Villa Lukić
Villa Lukić
Villa Lukić
Fotogalerija Villa Lukić (19)

Villa Lukić

Savjeti za put

Neobavezni upit za smještaj

Hotel  Villa Lukić

Označite smještajne jedinice koje želite rezervirati i odaberite termin iz jednog od redaka.

 
Smještajne jedinice (0)
 
10. Listopad 2019
11. Studeni 2019
12. Prosinac 2019
1. Siječanj 2020
2. Veljača 2020
3. Ožujak 2020
4. Travanj 2020
5. Svibanj 2020
6. Lipanj 2020
7. Srpanj 2020
8. Kolovoz 2020
9. Rujan 2020
10. Listopad 2020
11. Studeni 2020
12. Prosinac 2020
1. Siječanj 2021

Termin boravka

  • ██ - Zauzeti dan

Zašto odmor s Adria Planet?

Osobna iskustva

Podaci se temelje na osobnom iskustvu i poznavanju Hrvatske.

Provjereni partneri

Zahvaljujući dugogodišnjim osobnim odnosima s vlasnicima objekata u Hrvatskoj, možemo organizirati odmor u skladu s vašim željama.

Popmoć pri organizaciji odmora

Pronalazimo optimalno rješenje za Vaš odmor, smještaj na željeni broj noći, objekti na osami, izleti sa domaćinima i druge mogućnosti.

Zadovoljstvo korisnika

Mnogi nam se zadovoljni klijenti vraćaju svake godine i prepuštaju nam u potpunosti brigu oko organizacije svog odmora.

Hrvatska Turistička Zajednica

Copyright © 2005-2019 chorvatsko-levne s. r. o.
Odmor u Hrvatskoj