Hrvatska sa Adria Planet - usluge na češkom jeziku!

Apartmani Adela categorycategorycategory

Pasadur - otok Lastovo | 100 m od plaže

Smještaj Apartmani Adela

Apartmani Adela nalaze se u mjestu Pasadur na otoku Lastovu u južnoj Dalmaciji. Smješteni su uz samo more i okrenuti prema jugozapadu. Kuća Adela ima tri kata od kojih na prvom živi vlasnik a na drugom i trećem je smješteno sedam apartmana. U stražnjem dijelu dvorišta se nalazi velika zajednička terasa i roštilj.
Tjekom boravka možete isto dobivati uz nadoplatu doručak ili večeru, poslužuju se jela mediteranske kuhinje i riblje specijalitete (uz dogovor na licu mjesta i plaćanje).
Kućni ljubimci su dozvoljeni uz nadoplatu.
Udaljenost od prve trgovine i benzinske postaje je 3 km, u mjestu Ubli, od šljunčane plaže 100 metara. Otok Lastovo krase i brojne divlje plaže. Parking je besplatan, a parkirati se možete ispred objekta. Ispred kuće postoje vezovi za brod za goste. U sklopu objekta dostupne su usluge najma broda sa 6 konja.
Pasadur (pas d´oro - tal. zlatni prolaz) je malo turističko mjesto smješteno na otoku Prežbi koji je sa matičnim otokom Lastovom povezan mostom. Most koji ga povezuje sa Lastovom dijeli dvije prekrasne uvale: Mali i Veli lago. Ovdje se nalazi ronilački klub, nekoliko restorana te iznajmljivanje čamaca, skutera, skutera na vodi.
Otok Lastovo nalazi se 14 km prema jugu od otoka Korčule. Oko otoka Lastova se nalazi 46 otočića i hridi. Uz Mljet, Lastovo je najšumovitiji hrvatski otok s više od 70 % šumovite površine. Godine 2007. Lastovo je proglašeno Parkom prirode. Centar otoka je istoimeno mjesto Lastovo, gdje možete pronaći: kafiće, restorane, poštu, bankomate, tržnicu, mesnicu, pekaru, ambulanta.
Lastovo tijekom cijele godine je povezan s kopnom brodom i trajektnoj linijom Split-Ubli. Usput se trajekt za Lastovo zasutavi na otoku Korčuli u mjestu Vela Luka i vožnja traje oko 5,5 sata. Tijekom ljetnih mjeseci je u prometu i brodska linija za Dubrovnik.
Otok Lastovo je rjetko naseljni, ima niz divljih uvala, ciklostaze vodeće skroz šume, intersantnu faunu i floru i za to je idealno mjesto za sve, koji traži odmor na miru.

Opremljenost i dostupnost

Klima Plaža (100 m) Trgovina (3 km) Aerodrom (146 km) WiFi Dostupno autom Udaljenost od mora (30 m) El. energija sa mreže TV/SAT Roštilj Kućni ljubimci Vez za brod (2,5 km) Smještaj na otoku Voda iz vodovoda Autom do parcele

Smještajne jedinice

U obiteljskoj kući Adela svi apartmani imaju odvojeno sobu i kuhinju, kupatilo i terasu sa pogledom na more. Apartmani su opremljeni klima uređajima, SAT TV-om i bežičnim internetom.
Apartman br. 1 za 2-4 osobe - nalazi se na 3. katu obiteljske kuće u visokom potkrovlju. Površina apartmana je 36 m2 s balkonom od 3m2 s kojeg se pruža očaravajući pogled na uvalu Malo lago. Sastoji se od kupaonice sa tuš kadom, spavaće sobe s ugodnim bračnim krevetom i kuhinje u kojoj su istodobno smješteni dva ležaja.
Apartman br. 2 za 2-3 osobe - nalazi se na 3. katu obiteljske kuće u visokom potkrovlju. Površina apartmana je 30 m2 s balkonom od 3m2 i terasom od 10m2 s kojih se pruža predivan pogled na more. Sastoji se od kupaonice sa tuš kadom, spavaće sobe s dva kreveta i jednim pomoćnim ležajem i kuhinje.
Apartman br. 3 za 2-3 osobe - nalazi se na 3. katu obiteljske kuće u visokom potkrovlju. Površina apartmana je 30 m2 s balkonom od 3m2 s kojeg se pruža pogled na uvalu Malo lago. Sastoji se od kupaonice sa tuš kadom, spavaće sobe s dva kreveta i kuhinje u kojoj je smješten jedan pomoćni ležaj.
Apartman br. 4 za 2 osobe - nalazi se na 2. katu obiteljske kuće u visokom potkrovlju. Površina apartmana je 20 m2 s balkonom od 3m2 s kojeg se pruža pogled na uvalu Malo lago.Sastoji se od kupaonice sa tuš kadom, spavaće sobe s ugodnim bračnim krevetom i kuhinje.
Apartman br. 5 za 2-4 osobe - nalazi se na 2. katu obiteljske kuće u visokom potkrovlju. Površina apartmana je 31 m2 s balkonom od 14m2 s kojeg se pruža pogled na našu uvalu. Sastoji se od kupaonice sa tuš kadom, spavaće sobe s 2 kreveta i kuhinje u kojoj je smješten jedan ležaj.
Apartman br. 6 za 2-3 osobe - nalazi se na 2. katu obiteljske kuće u visokom potkrovlju. Površina apartmana je 24 m2 s balkonom od 12m2 s kojeg se pruža predivan pogled na uvalu Malo lago. Sastoji se od kupaonice sa tuš kadom, spavaće sobe s dva kreveta i kuhinje.
Apartman br. 7 za 2-3 osobe - nalazi se na 2. katu obiteljske kuće u visokom potkrovlju. Površina apartmana je 30 m2 s balkonom od 10m2 s kojeg se pruža očaravajući pogled na uvalu Malo lago. Sastoji se od kupaonice sa tuš kadom, spavaće sobe s dva kreveta i kuhinje u kojoj je smješten jedan ležaj.

Izleti u regiji Pasadur - otok Lastovo

Neobavezni upit za smještaj

Hotel  Apartmani Adela

Označite smještajne jedinice koje želite rezervirati i odaberite termin iz jednog od redaka.

 
Smještajne jedinice (0)
 
10. Listopad 2019
11. Studeni 2019
12. Prosinac 2019
1. Siječanj 2020
2. Veljača 2020
3. Ožujak 2020
4. Travanj 2020
5. Svibanj 2020
6. Lipanj 2020
7. Srpanj 2020
8. Kolovoz 2020
9. Rujan 2020
10. Listopad 2020
11. Studeni 2020
12. Prosinac 2020
1. Siječanj 2021

Termin boravka

  • ██ - Zauzeti dan

Zašto odmor s Adria Planet?

Osobna iskustva

Podaci se temelje na osobnom iskustvu i poznavanju Hrvatske.

Provjereni partneri

Zahvaljujući dugogodišnjim osobnim odnosima s vlasnicima objekata u Hrvatskoj, možemo organizirati odmor u skladu s vašim željama.

Popmoć pri organizaciji odmora

Pronalazimo optimalno rješenje za Vaš odmor, smještaj na željeni broj noći, objekti na osami, izleti sa domaćinima i druge mogućnosti.

Zadovoljstvo korisnika

Mnogi nam se zadovoljni klijenti vraćaju svake godine i prepuštaju nam u potpunosti brigu oko organizacije svog odmora.

Hrvatska Turistička Zajednica

Copyright © 2005-2019 chorvatsko-levne s. r. o.
Odmor u Hrvatskoj