Hrvatska sa Adria Planet - usluge na češkom jeziku!

Apartmani Mistral categorycategorycategory

Sveti Petar | 120 m od plaže

Smještaj Apartmani Mistral

Pansion Mistral vrhunski opremljen smještajni kapacitet na veliku vrijednost za goste koji cijene ukusna jela i široku paletu usluga. Kuća se nalazi na malom brdu a u prizemlju je prostrani restoran, iznad koje su na raspolaganju sobe, studia i apartmana. Sv. Petar na Moru je malo mjesto smješteno oko 8 km sjeverno od Biograda, a oko 20 km južno od Zadra.
Smještajne jedinice Pansionu Mistral uključuju balkon/terasu s prekrasnim pogledom na more, klima uređaj (klima već uključena uz najam), SAT/TV, besplatni WiFi signal je dostupan u cijeloj kući, prostran parking ispred kuće sa parkingom za autobus ili prikolicu, mogućnost pokretanja plovila u vodu i vez za brod je besplatno. Manji kućni ljubimci su dozvolenji - na zahtjev i nadoplatu. Električni roštilj na raspolaganju.
U prizemlju se nalazi prostrani restoran, gdje se možete osvježiti i ukusnom pićem. Polupansi možete platit na mjestu.
Doručak je bogati i večera a la carte.
Preko ceste je veći travnjak sa borovima, klupe, privez brodova i plaža, koja je spremna za naše goste. Na plaži su betonska plata i uvale s malim kamenjem.
U potkrovlju Pansion Mistral je velika terasa s pogledom na more, što omogućava veću grupu vježbati. Zahvaljujući velikom kapacitetu preporučujemo posebno za skupine.

Opremljenost i dostupnost

TV/SAT Klima Roštilj Parking Kućni ljubimci Plaža (120 m) Centar (800 m) Trgovina (1,5 km) Vez za brod (11 km) Aerodrom (15 km) Autobus (600 km) WiFi

Smještajne jedinice

Studio za 2-3 osobe - soba s bračnim krevetom i pomoćnim ležajem ili fiksnim krevetom, kuhinja opremljena s mini-kuhunjomuključujući hladnjak, SAT/TV, balkon/terasu s pogledom na more, klima uređaj, WiFi, kupaonica s tuš kabinom i WC.
Studio za 2-5 osobe - vrlo prostrana soba s bračnim krevetom i pomoćnim krevetima na dva kauča na distribuciju (u nekim studijama mogućnost smještaja do 6 osoba, u slučaju male djece), kuhinja opremljena s mini-kuhinjom uključujući hladnjak, SAT/TV balkon/terasa s pogledom na more, klima uređaj, WiFi, kupaonica s tuš kabinom i WC.
Apartman za 4-5 osoba - dvije dvokrevetne spavaće sobe, pomoćni ležaj, dnevni boravak i potpuno opremljena kuhinja s blagovaonicom, SAT/TV, WiFi, balkon s prekrasnim pogledom na more, klima uređaj, kupatilo sa tuš kabinom i WC.
Dvokrevetna soba s pomoćnim ležajem - soba hotelskog tipa s bračnim krevetom, SAT/TV, WiFi, klima uređaj, kupaonica s WC-om. Sve sobe u potkrovlju imaju veliku zajedničku terasu s pogledom na more.
Apartmani Mistral
Apartmani Mistral
Apartmani Mistral
Apartmani Mistral
Apartmani Mistral
Apartmani Mistral
Fotogalerija Apartmani Mistral (18)

Apartmani Mistral

Savjeti za put

Neobavezni upit za smještaj

Hotel  Apartmani Mistral

Označite smještajne jedinice koje želite rezervirati i odaberite termin iz jednog od redaka.

 
Smještajne jedinice (0)
 
10. Listopad 2019
11. Studeni 2019
12. Prosinac 2019
1. Siječanj 2020
2. Veljača 2020
3. Ožujak 2020
4. Travanj 2020
5. Svibanj 2020
6. Lipanj 2020
7. Srpanj 2020
8. Kolovoz 2020
9. Rujan 2020
10. Listopad 2020
11. Studeni 2020
12. Prosinac 2020
1. Siječanj 2021

Termin boravka

  • ██ - Zauzeti dan

Zašto odmor s Adria Planet?

Osobna iskustva

Podaci se temelje na osobnom iskustvu i poznavanju Hrvatske.

Provjereni partneri

Zahvaljujući dugogodišnjim osobnim odnosima s vlasnicima objekata u Hrvatskoj, možemo organizirati odmor u skladu s vašim željama.

Popmoć pri organizaciji odmora

Pronalazimo optimalno rješenje za Vaš odmor, smještaj na željeni broj noći, objekti na osami, izleti sa domaćinima i druge mogućnosti.

Zadovoljstvo korisnika

Mnogi nam se zadovoljni klijenti vraćaju svake godine i prepuštaju nam u potpunosti brigu oko organizacije svog odmora.

Hrvatska Turistička Zajednica

Copyright © 2005-2019 chorvatsko-levne s. r. o.
Odmor u Hrvatskoj