Hrvatska sa Adria Planet - usluge na češkom jeziku!

Sea kajak Zlarin

Hrvatska, Sjeverna Dalmacija

Facebook Twitter Email

Izlet Sea kajak Zlarin

Sea kajak Otok Zlarin počinje u kampu Zablaće - blizu Šibenika udaljenog cca 7 km. Pridružite nam se na zabavnom i aktivnom jednodnevnom izletu kajakom koji će vas upoznati s prekrasnom prirodom i poviješću šibenskog kraja. Veslati ćete obalom otoka Zlarina, okupati se u maloj uvali i posjetiti slikovito mjesto Zlarin. Na povratku na kopno imat ćete priliku istražiti s morske tvrđave sv. Nikole, venecijanske utvrde iz 16. stoljeća i UNESCO-ve baštine. Zlarin je mali otok, broji 280 stanovnika, jedinstvenog, čudnog šarma. Veslati ćemo uz njegovu obalu i zaustaviti se u njegovom jedinom selu, koje se također zove Zlarin.

Zlarin je poznat po roniocima koralja i stoljetnoj tradiciji izrade nakita od koralja. Tako na našem odmoru možete ručati u nekom od seoskih restorana ili kupovati suvenire.

Program:

10:00 – Sastanak na polaznoj točki – Kamp Zablaće.

10:30 – Priprema za put i sigurnosni brifing.

12:00 – Pauza za kupanje.

13:00 – Piknik ili pauza za ručak (po želji)

14:00 – Vožnja kajakom prema početnoj točki

15:30 – Kraj izleta.

Min 4 – max 16 osoba po grupi. Stoga su veće grupe na zahtjev. Primjenjuju se minimalni brojevi. Postoji mogućnost otkazivanja nakon potvrde ako nema dovoljno putnika za ispunjavanje zahtjeva. Budući da postoji mogućnost da se to dogodi, ponudit će vam se alternativni ili puni povrat novca. U slučaju da minimalni broj sudionika nije zadovoljen, a gost/i i dalje žele odraditi izlet, cijena se povećava za postotak ovisno o konačnom broju sudionika. Minimalna dob: 6 godina ako ga prati roditelj.


Koristimo kajake za sjedenje za dvije osobe kojima je navigacija jednostavna i sigurna. Dobit ćete prsluk za spašavanje, kacigu i veslo, plus dugo neoprensko odijelo i jaknu za kišu u slučaju hladnog vremena. Dostupne su vodootporne posude za osobne stvari.

Preporučujemo da sa sobom ponesete: kratke hlače ili kupaći kostim i kapu, majicu i sandale (ili sportsku obuću), ručnik, kremu za sunčanje, vodu i grickalicu (po želji)

Hrvatska Turistička Zajednica

Copyright © 2005-2024 chorvatsko-levne s. r. o.
Odmor u Hrvatskoj