Hrvatska sa Adria Planet - usluge na češkom jeziku!

Ronjenje & Modra špilja sa ručkom - izlet sa brodom iz Splita

Hrvatska, Srednja Dalmacija

Facebook Twitter Email

Izlet Ronjenje & Modra špilja sa ručkom - izlet sa brodom iz Splita

Ova tura zamišljena je kao pravo istraživanje vodenog svijeta gdje ćete imati priliku istražiti svih 50 nijansi plave. Najzanimljivije lokacije otoka Visa spojili smo u izlet koji će vas natjerati da se zaljubite kako u podmorje tako i u način života ovog prekrasnog neistraženog otoka.

Sastajemo se u Splitu, vaš nautičar vas vodi na brod i onda otplovite na otok Vis. Od Visa je udaljeno oko 35 nautičkih milja. Usput će vam naši pomorci ispričati sve one zanimljive priče o ovom dijelu svijeta.

Naša prva stanica bit će ronilački centar u Komiži na otoku Visu. Profesionalni instruktor ronjenja provest će vas kroz kratku obuku prije nego što zaronite u dubine Jadranskog mora. Ovo je ronjenje za razgledavanje i maksimalna dubina je 15 metara. Ako ste potpuni početnik, bez brige, vaša sigurnost i udobnost su na prvom mjestu pa će vaš instruktor uvijek biti uz vas, a roniti ćete do 10 metara dubine.

Nakon upoznavanja s dubinama Jadranskog mora, na brodu ćemo vas poslužiti obrokom, u obliku sendviča i vode, kako biste bili puni energije do ručka. Vaša sljedeća stanica bit će zadivljujuća Modra špilja na otoku Biševu. Za vas smo odabrali najbolje vrijeme za posjet špilji, a to je oko 12 sati, jer u to vrijeme nema reda za čekanje, ili je barem minimalan. Sljedeća stanica je Medvidina špilja, gdje ćete dobiti opremu za ronjenje kako biste mogli istražiti i zaroniti u samu špilju.

Pod bajkovitim dojmom svih špilja, nastavit ćete plovidbu do najpopularnije plaže u Hrvatskoj, poznate uvale Stiniva. Ovdje ćete imati slobodno vrijeme za zabavu uz plivanje i ronjenje. Utopite se u suncu i snimite savršeni selfie na plaži između velikog kamenitog okruženja.

Nakon Stinive obavit ćemo ukrcaj i uputiti se na Paklene otoke, prema Palmižani. Prije Palmižane napravit ćemo još jedno zaustavljanje, kod prekrasne Zelene špilje. Sada kada ste vidjeli sve ove prekrasne prirodne kreacije počastit ćete svoje nepce najboljim dalmatinskim jelima. U Palmižani ćete imati organizirani grupni ručak i jedan sat slobodnog vremena, naš nautičar će vas savjetovati što je najbolje vidjeti i raditi u jednom satu slobodnog vremena.
Na kraju obilaska smjestite se udobno i uživajte u pogledu na jednosatnu vožnju natrag do Splita.

Plan puta:
08:00 Polazak iz Splita

9:15 Ronjenje kod Komiže

11:30 Polazak iz Komiže

11:40 Modra špilja

13:00 Ronjenje - Medvidina špilja

14:10 Uvala Stiniva

15:10 Zelena špilja

15:30 Polazak prema Palmižani

16:15 Tradicionalni ručak na Paklenim otocima i jedan sat slobodnog vremena

18:00 Polazak s Paklenih otoka

19:00 Dolazak u Split

Naglasci
Iskustvo u malim grupama: personaliziranija usluga, doživite izvanrednu ljepotu jedinstvenih špilja - Plava špilja, Zelena špilja, Medvidina špilja, Profesionalni instruktor ronjenja, Profesionalna ronilačka oprema, Sendviči i voda na brodu, Tradicionalni ručak na Paklinskim otocima, Snimite savršen trenutak na jednoj od najljepših europskih plaža: uvala Stiniva, slobodno vrijeme u gradu Komiži na neistraženom otoku Visu, oprema za ronjenje, prsluci za spašavanje, osiguranje, sunčajte se na našem gliseru i divite se pogledu na okolne otoke

Cjenik i upit za izlet

Odaberite jedan od navedenih izleta i upišite datum.

loď Split
Prema dogovoru Odrasli: 250 €

Datum izleta

Hrvatska Turistička Zajednica

Copyright © 2005-2024 chorvatsko-levne s. r. o.
Odmor u Hrvatskoj