Hrvatska sa Adria Planet - usluge na češkom jeziku!

Modra špilja & 6 otoka gastro tura

Hrvatska, Srednja Dalmacija

Facebook Twitter Email

Izlet Modra špilja & 6 otoka gastro tura

Uživajte u ljepoti dalmatinske obale i špilja u jednom danu, s polaskom iz Splita.
Priuštite si jedinstvenu vožnju gliserom do zadivljujuće Modre špilje, otkrijte 6 različitih otoka i plivajte u kristalno čistom moru!
Nalazimo se u Splitu, vaš nautičar vas vodi na brod i onda plovimo na otok Vis. Split je oko 35 nautičkih milja udaljen od Visa i 45 NM do naše prve stanice, otoka Biševa. Na putu ćemo vam pričati o jadranskoj obali, otocima, flori i fauni te se nadamo da ćemo vidjeti i dupine. Vožnja brodom traje oko 1,5 sat, a usput se ima što vidjeti. Naša prva stanica je otok Biševo gdje se nalazi zapanjujuća Modra špilja. Najbolje vrijeme za posjet špilji je ujutro jer jedinstvena špilja koja zrači daje vam osjećaj bajke. Sljedeća stanica je Medvidina špilja. Nakon otoka Biševa slijedi 20 minuta vožnje do poznate uvale Stiniva, najljepše plaže u Hrvatskoj na kojoj ćete imati dovoljno vremena za zabavu uz plivanje i ronjenje. Nakon Stinive, obavit ćemo ukrcaj i krenuti prema otoku Budikovcu. Zaplivajte ili ronite u Plavoj laguni na otoku Budikovcu ili prošećite plitkim kristalno čistim morem i pridružite se posadi u tradicionalnoj splitskoj igri ​​loptom „Picigin“.
Na putu do Palmižane polako prolazimo pored prekrasne Zelene špilje, budući da se u ovu ne može ući, naš nautičar će se potruditi doći što bliže špilji, kako biste mogli uhvatiti trenutak. Nakon istraživanja svih špilja, krećemo u Palmižanu, tamo imate dovoljno slobodnog vremena za razgledavanje, pauzu za kavu i organizirani grupni ručak u jednom od najboljih restorana na Palmižani!
Iz Palmižane plovimo prema gradu Hvaru! Također, vaš nautičar će vas savjetovati što je najbolje vidjeti i raditi u jednom satu slobodnog vremena.
Na kraju obilaska smjestite se udobno i uživajte u pogledu na jednosatnu vožnju natrag do Splita. Kvalitetno vino i voda bit će posluženo na brodu tijekom ture!

Plan puta:
Molimo da dođete 15 minuta prije vremena polaska
07:30 Polazak
09:45 Razgled Modre špilje
10:30 Istraživanje Medvidine
11:15 Plivanje i ronjenje u uvali Stiniva
12:00 Pauza za kupanje na otoku Budikovcu
12:50 Zelena špilja
13:15 Gastro doživljaj
14:15 Slobodno vrijeme u Palmižani
16:15 Slobodno vrijeme u gradu Hvaru
18:30 Dolazak u Split

Izdvajamo: Iskustvo u malim grupama: personaliziranija usluga, Gastro doživljaj – tradicionalni ručak, Vino i voda na brodu, Upijajte sunce na našem gliseru dok se divite pogledu na okolne otoke, Doživite izvanrednu ljepotu jedinstvenih špilja, Snimite sliku -savršen trenutak na jednoj od najljepših europskih plaža: uvala Stiniva, kupanje ili ronjenje u Plavoj laguni na otoku Budikovcu, slobodno vrijeme na najsunčanijem otoku u Hrvatskoj - Hvar, oprema za ronjenje na dah (maska, disalica), prsluci za spašavanje, osiguranje uključeno!

Cjenik i upit za izlet

Odaberite jedan od navedenih izleta i upišite datum.

loď Split
Svaki dan
7:30
Odrasli: 180 €

Datum izleta

Hrvatska Turistička Zajednica

Copyright © 2005-2024 chorvatsko-levne s. r. o.
Odmor u Hrvatskoj